Hulp nodig?

Bel 010 - 484 33 11

Home
Over Ons
Klantenservice
Contact
Login

Home > Wij zien u graag terug als klant

Wij zien u graag terug als klant

Waarom zou u met ons zaken doen?

Er zijn toch genoeg andere aanbieders van verzekeringen!? Inderdaad, dat kunnen wij alleen maar beamen. Yesildal is een modern en professioneel bedrijf maar levert 'ouderwetse service'. Wij zijn betrokken bij het wel en wee van onze cliŽnten die wij zekerheid kunnen verschaffen van hoge kwaliteit.

Juist dat is onze toegevoegde waarde. Wij luisteren naar u, begeleiden u en zorgen waar nodig voor de juiste contacten. Wij staan u terzijde met raad en daad. Ook daarmee is uw belang gediend.

Complexe diensten - zoals hypotheken, pensioenen en financiŽle planning - blijven vooralsnog mensenwerk. Dit betekent dat er bijna altijd een persoonlijk adviseur nodig zal zijn om alle variabelen door te nemen. Dat kan bij Yesildal Verzekeringen en Financieringen. Als u bij het nemen van zo'n belangrijke beslissing als een hypotheek of lijfrente, graag iemand in de ogen wilt kijken en wilt praten met een deskundige die u kunt vertrouwen, neem dan contact met ons op via de terugbelservice en wij bellen u terug.

Home -
Over ons -
Keurmerken -
Dienstenwijzer -
Contact

© 2009 - 2012 Yesildal - Verzekeringen en Financieringen